小学作文 | 初中作文 | 高中作文 | 话题作文 | 想象作文 | 英语作文 | 优秀作文 | 作文素材 | 作文专题 | 写作指导 | 应用文 | 记述文 | 日记大全 | 高考满分作文
写人作文 | 写事作文 | 写物作文 | 写景作文 | 抒情作文 | 科幻作文 | 节日作文 | 暑假作文 | 描写作文 | 毕业作文 | 议论文 | 说明文 | 单元作文 | 中考满分作文
首页 > 优秀作文 > 英语作文 > 大学英语作文 > 大学英语四级词汇训练500题9

大学英语四级词汇训练500题9

  test 9

  1. you should keep calm during your _______ test. do not be nervous.

  a. oral b.platform c.rude d.shield

  2. our guide gave us a detailed _______ of this painting but we still do not understand.

  a. authority b.interpretation c.instruction d.institution

  3. our _______ is london. but the plane took us to paris.

  a. departure b.donkey c.destination d.discount

  4. generally speaking, there is always a generation _______ in every country.

  a. gap b.break c.globe d.equality

  5. careful planning and hard work will _______ our final success.

  a. enclose b.ensure c.discharge d.deny

  6. he _______ to his roommate for being so rude yesterday.

  a. worried b.doubted c.apologized d.dissolved

  7. when you take a picture, you should _______ carefully to get a sharp picture.

  a. focus b.object c.preserve d.fix

  8. the chinese food in the united states is usually _______ for american people.

  a. exchanged b.altered c.modified d.cooked

  9. there are _______ approaches to english teaching. but not all of them are equally efficient for our chinese students.

  a. double b.joint c.orginate d.diverse

  10. he has a bad impression of his _______ in the office.

  a. colleagues b.bullets c.barbers d.audience

  11. his eyes _______ with rage but he did not dare to say anything.

  a. flashed b.wicked c.voted d.protested

  12. the list is arranged according to the _______ professions of the audience.

  a. respective b.responsible c.resource d.resolution

  13. this is our _______. so you can do what you need to do here.

  a. substance b.schedule c.notice d.noun

  14. that rich man has been dead for a long time but his ________ is still not known to the public.

  a. sausage b.shelf c.portion d.will

  15.i could have _______ such a situation but i didn’t.

  a. forecast b.overcome c.shed d.urged

  16.i prefer a _______ typewriter to an automatic one.

  a. mechanic b.manual c.merchant d.mental

  17.if you want to stop for a moment, just press the ‘_______’ button on your tape recorder.

  a. toilet b.thumb c.violin d.pause

  20.i have _______ three terrible english examinations this week.

  a. observed b.operated c.undergone d.suffered

  21.this is a purely _______ problem, not a political one.

  a. additional b.advantage c.announce d.academic

  22.the _______ toefl score for entering this program is 600.

  a. less b.sandy c.stain d.minimum

  23.the best example of a paradox is the proverb ‘more _______, less speed’.

  a. haste b.range c.possession d.purse

  24.this company provides a very good _______ service for its products.

  a. maintenance b.merit c.philosophy d.pigeon

  25.there is more _______ in meat than in vegetables.

  a. dam b.protein c.cash d.bloody

  26.do not _______ in the exam. this will do you no good.

  a. coin b.disaster c.cheat d.resort

  27.because of the boring _______, we need to take a vacation every year.

  a. routine b.surgery c.rifle d.sake

  28.we need to _______ the purpose of the experiment again.

  a. clarify b.cheek c.claim d.clap

  29.i _______ great success for my study in this university.

  a. disgust b.proceed c.pioneer d.anticipate

  30.from the _______ from this examination, we know it is too easy for the students.

  a. feedback b.frost c.outline d.overlook

  31.he drove very fast to _______ that red car.

  a. scatter b.overtake c.site d.sponsor

  32.slides are sometimes called ________ film.

  a. whistle b.vigorous c.robot d.transparent

  33.professor smith _______the most important part in his paper.

  a. omitted b.disputed c.designed d.chased

  34.this knife is made of steel _______ and it can be used for a long time.

  a. mixed b.alloy c.champion d.grasp

  35.the theory of _______ was developed by darwin and is now understood by nearly everybody in the world.

  a. determination b.distribution c.discipline d.evolution

  36.mr. green has recently been _______ to director of the president’s office.

  a. pushed b.purchased c.promoted d.promised

  37.we don’t think that his _______ ability has been well developed.

  a. possible b.potential c.underneath d.vital

  38.our _______ talks promise a good future for our cooperation.

  a. interior b.insurance c.initial d.invisible

  39.the _______ can help people to see very small objects.

  a. metropolitan b.microphone c.microscope d.microwave

  40.physically we feel comfortable. but _______, we suffer a lot.

  a. psychologically b.moderately c.naturally d.precisely

  41.mary has a _______ view of our future. but nobody believes what she said.

  a. portable b.primary c.possession d.positive

  42.nobody knows his _______ for helping us.

  a. motive b.motion c.mood d.moral

  43.both sides agree to establish a _______ zone between the south and north.

  a. midst b.mild c.mention d.neutral

  44.this is a _______ moment for our research. we should be careful.

  a. critical b.belt c.conscience d.copper

  45.this textbook is for the _______ students, not for the beginners.

  a. observation b.transportation c.advanced d.transfer

  46.when i read the newspaper, i always read the _______ first.

  a. headlines b.headquarters c.heaven d.horizon

  47.they _______ our house at $10,000.

  a. count b.vanish c.weave d.assess

  48.when he studied at college, jack was supported by a _______.

  a. treatment b.assistance c.scholarship d.protein

  49.even as _______, he made several wonderful inventions.

  a.a stock b.a representative c.an undergraduate d.a gulf

  50.an emergency _______ is very important in case of fire.

  a. exit b.deposit c.discharge d.elaborate

  答案:

  1.a 2.b 3.c 4.a 5.b 6.c 7.a 8.c 9.d 10.a 11.a 12.a 13.b 14.d 15.a 16.b 17.d 18.d 19.a 20.c 21.d 22.d 23.a 24.a 25.b 26.c 27.a 28.a 29.d 30.a 31.b 32.d 33.a 34.b 35.d 36.c 37.b 38.c 39.c 40.a 41.d 42.a 43.d 44.a 45.c 46.a 47.d 48.c 49.c 50.a

  • 大学英语四级词汇训练500题9 相关内容:
  • 大学英语四级词汇训练500题2
  • test 2 1. this kind of medicine has the power to _______poison.a.splash b.resist c.adopt d.occupy2. he is easily _______ so i do not like to talk with him.a.defended b.afforded c.created d.offended3....

  • 大学英语四级词汇训练500题1
  • test 11.with the _______of mary, all the girl students are eager to go to the party.a.exhibition b.exception c.except d.reception2.although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.a.spare b.fast c....

  • 运动会开幕词大学英语四级作文练习
  • Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition about an opening speech. You should write at least 120 words following the outline given below in Chinese:1. 表明你的身份和事件2....

  • 2021年12月大学英语四级作文题目预测
  • 20xx年12月大学英语四级作文题目预测一:倾听比说重要。listening is more important than talking。...

  • 大学英语四级作文范文:大学开设心理课程
  • 作文一直可以说是英语四级考试的重难点,也是让考生最头疼的内容,作文除了需要我们有一定的词汇积累,也需要我们不间断的练习和总结,练习多了才能熟能生巧,才能下笔成章,下面为大家整理了大学英语四级作文范文,供广大考生参考使用。...

  • 2020年12月大学英语四级作文真题解析
  • 20xx年12月19日大学英语四级考试继续沿用多题多卷形式,写作作文所占分值比例为15%,话题方面主要考查考生根据所提供的信息和命题考查对题目的理解和写作能力,本次考试本质要求无大变化。...

  • 2020年大学英语四级作文话题预测:诚实
  • 转眼间,英语四六级考试又要开始了。小编整理了关于英语四六级考试的英语预测作文,快来看看吧。【中文语料】世界上大部分甚至所有的文化和宗教都将诚实称赞为一种美德。...

  • 大学英语四级听力心态调整
  • 心态在任何考试中都起着很大的作用,在英语听力突破中更占有极为重要的地位,很多学生缺乏积极的心态,对听力有畏惧症和心理障碍,还没开始听力考试就先自己吓自己了,这样一旦开始播放听力材料,考生就很难集中精力了,另外,听力理解又...

  • 2020年改革后大学英语四级听力重点复习(3)
  • 东西方文化差异:1、西方人不谦虚。一般都self-confidence。2、西方人崇尚个人奋斗。借钱肯定不借;借笔记一般也不成;对钱看的很重,很敏感。3、西方人表达直接。...

  • 改革后大学英语四级听力重点复习(1)
  • 听力范围:Campus life一、语音问题:连读小练习1. rush hour 高峰时间,尖峰时刻;2. cheer up 使振奋,使高兴;3. check (it) out 借书;办理出院手续;彻底检查;退房(check in 开房);4. travel agent 旅行社(travel agency, travel...

  • 大学英语四级听力5大原则解析
  • 第一招:相关保留原则当选项中有两项表达意思相近时,那么正确答案必在这两项之中!这时只需稍微听一听对话,即可知答案,如果出现了双重相关,便可直接确认正确选项,只需听完对话加之认证一下即可!典型例题:4. A) Visiting the Brownin...

  • 大学英语四级写作冲刺的方法
  • 一、四级作文概述四级作文是提纲作文,一般按提纲写出相应段落即可。在文章内容上无需追求高深新颖,切题合理便可落笔;在思路逻辑上则要求句意通顺,文字流畅;在文字表现上要求无语法错误,个别小错可忽略(如动介搭配,单词拼写等不涉及...

  • 2020年大学英语四级作文写作技巧
  • 大学英语四级考试写作部分的试题形式主要有:1. 主题句作文2. 提纲作文3. 图表作文4. 看图作文5. 关键词作文6. 标题作文7. 书信作文下面就各个作文形式进行分析说明。第一节 主题句作文主题句作文是四级写作中常见的一种作文形式。...

  • 2020大学英语四级作文高频短语
  • 1. at the thought of一想到2. as a whole (=in general) 就整体而论3. at will 随心所欲4. (be) abundant in(be rich in; be well supplied with) 富于,富有5. access(to) (不可数名词) 能接近,进入,了解6....

  • 2020年12月大学英语四级作文真题及翻译
  • 作文一:WritingFor this part, you are allowed 30 minutes to write an essay commenting on the saying Never go out there to see what happens, go out there to make something happen You can cite examples to illustrate the...

  • 查看更多>>

    大学英语作文

【大学英语作文】栏目最新