小学作文 | 初中作文 | 高中作文 | 话题作文 | 想象作文 | 英语作文 | 优秀作文 | 作文素材 | 作文专题 | 写作指导 | 应用文 | 记述文 | 日记大全 | 高考满分作文
写人作文 | 写事作文 | 写物作文 | 写景作文 | 抒情作文 | 科幻作文 | 节日作文 | 暑假作文 | 描写作文 | 毕业作文 | 议论文 | 说明文 | 单元作文 | 中考满分作文
首页 > 优秀作文 > 英语作文 > 大学英语作文 > 大学英语四级词汇训练500题7

大学英语四级词汇训练500题7

  test 7

  1. this rock has to be _______ in order to build a road.

  a. blasted b.explored c.hired d.maintained

  2. he did not go to the party last night, which _______ her feelings deeply.

  a. wounded b.injured c.hurt d.injury

  3.when they returned to the river, they found that the boat had _______ away.

  a.framed b.frosted c.frowned d.floated

  4.if you need further information, please _______ our office.

  a.constant b.construct c.contact d.contain

  5.during the war, many soldiers were killed not by _______, but by disease.

  a.bulledts b.devil c.bible d.depth

  6.we watched the ship until it became only a _______ in the distance.

  a. point b.jar c.stove d.dot

  7.the english proverb ‘_______ the rod and spoil the child’ means that if you deep from punishing the child, you will spoil its character.

  a. rule b.rug c.clap d.spare

  8.the _______ was only sentenced to pay a fine of $10,000.

  a. worm b.trial c.tube d.criminal

  9.higher education in china is free but the _______ for entrance is strong.

  a. comparison b.consequence c.competition d.crawl

  10.the light is too _______ for me to read. i can not stand any more.

  a. rid b.ripe c.soup d.dim

  11.the water _______ from the tap and damaged all the books in my study.

  a. sprayed b.puzzled c.inclined d.exported

  12.in the united states, congress makes the laws and the president _______ them.

  a. orders b.conquers c.executes d.hedges

  13.she is too _______ to answer questions in the class.

  a. eagle b.cough c.eager d.couch

  14.we enjoy seeing the glorious _______ of the rising sun.

  a. beams b.beans c.beef d.beer

  15.in the _______ english reading course, the students have to read a lot.

  a. extensive b.mechanical c.mercury d.opera

  16.he gave up his study in college in _______.

  a. bundle b.butcher c.ash d.despair

  17.several people _______ the car accident.

  a. witnessed b.proved c.swallowed d.drugged

  18.they will _______ the project with the necessary funds.

  a. refer b.relate c.furnace d.furnish

  19.i took it for _______ that you wouldn’t come here again.

  a. grand b.tame c.granted d.thumb

  20.he was sent to london on a special _______.

  a. missing b.missile c.mission d.mistress

  21.this light shelf is strong enough to _______ all the books here.

  a. wipe b.wax c.survey d.sustain

  22.the _______ court is the highest court in the united states.

  a. vital b.thunder c.reverse d.supreme

  23.our university has an international student exchange _______ with the university of wyoming in the united states.

  a. procession b.provision c.profession d.program

  24.he ________ of me the best way to go.

  a. investigated b.inquired c.frightened d.resorted

  25.mr. white tried to _______ this job through the influence of his father.

  a. harness b.fetch c.curse d.obtain

  26.the police dog finally found the _______ of the prisoners of war.

  a. steep b.resolution c.porter d.trail

  27.as the only _______ in the small village, he not only fixed the furniture but also made furniture for the villagers.

  a. symbol b.source c.pan d.carpenter

  28.a big crowd gathered around the bus, almost _______ the traffic.

  a. affecting b.blocking c.creating d.mating

  29.as far as i see, this book has its own _______.

  a. merit b.signal c.visible d.swift

  30.this tree is too _______ to be planted in this area.

  a. tremendous b.vigorous c.shy d.tender

  31.this product is _______ to change without notice.

  a. despite b.evil c.subject d.crust

  32.i don’t know how he can _______ himself for such conduct.

  a. justify b.locate c.rear d.swear

  33.the stolen watch has been _______ to its owner.

  a. retired b.pitched c.restored d.cured

  34.it is _______ cold this winter in xi’an.

  a. considerably b.tight c.naval d.moreover

  35.it has been my _______ to meet with this accident.

  a. journal b.reduction c.affect d.fate

  36.her smile _______ her secret even though she didn’t admit the fact.

  a. reviewed b.reversed c.responded d.revealed

  37.he ________ that he could finish the job without any help.

  a. designed b.headed c.claimed d.preserved

  38.professor li _______ his success to his mother.

  a. owns b.ruins c.owes d.roars

  39.the election _______ for the state governor has begun this year.

  a. campaign b.bolt c.hell d.immense

  40.anyone without _______ illness can do this simple job.

  a. mild b.mind c.mental d.mend

  41.glass may _______ at high temperature.

  a. profit b.pronounce c.sting d.melt

  42.silver _______ electricity far better than other materials.

  a. equips b.strikes c.cracks d.conducts

  43.everyone is encouraged to _______ food or clothing for those who suffered a great deal in the flood.

  a. attribute b.distribute c.contribute d.drift

  44.white teeth are a sharp _______ to black skin.

  a. content b.contract c.contrast d.contain

  45.tom is _______ about photography. he spends nearly all his money on it.

  a. justice b.innocent c.fierce d.crazy

  46.we need help from the other countries. but we do not _______ on others for support.

  a. engage b.lean c.strip d.multiply

  47.we will _______ the plan because of the cost.

  a. council b.journal c.damp d.oppose

  48.our train is _______ at shanghai at seven o’clock this evening.

  a. due b.crystal c.cushion d.cooperation

  49.her voice was _______ in the noise.

  a. filled b.entertained c.enormous d.drowned

  50.he is very _______ in his family and never does anything against his wife.

  a. hence b.possess c.outer d.humble

  答案:

  1.a 2.c 3.d 4.c 5.a 6.d 7.d 8.d 9.c 10.d 11.a 12.c 13.c 14.a 15.a 16.d 17.a 18.d 19.c 20.c 21.d 22.d 23.d 24.b 25.d 26.d 27.d 28.b 29.a 30.d 31.c 32.a 33.c 34.a 35.d 36.d 37.c 38.c 39.a 40.c 41.d 42.d 43.c 44.c 45.d 46.b 47.d 48.a 49.d 50.d

  • 大学英语四级词汇训练500题7 相关内容:
  • 大学英语四级词汇训练500题2
  • test 2 1. this kind of medicine has the power to _______poison.a.splash b.resist c.adopt d.occupy2. he is easily _______ so i do not like to talk with him.a.defended b.afforded c.created d.offended3....

  • 大学英语四级词汇训练500题1
  • test 11.with the _______of mary, all the girl students are eager to go to the party.a.exhibition b.exception c.except d.reception2.although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.a.spare b.fast c....

  • 运动会开幕词大学英语四级作文练习
  • Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition about an opening speech. You should write at least 120 words following the outline given below in Chinese:1. 表明你的身份和事件2....

  • 2021年12月大学英语四级作文题目预测
  • 20xx年12月大学英语四级作文题目预测一:倾听比说重要。listening is more important than talking。...

  • 大学英语四级作文范文:大学开设心理课程
  • 作文一直可以说是英语四级考试的重难点,也是让考生最头疼的内容,作文除了需要我们有一定的词汇积累,也需要我们不间断的练习和总结,练习多了才能熟能生巧,才能下笔成章,下面为大家整理了大学英语四级作文范文,供广大考生参考使用。...

  • 2020年12月大学英语四级作文真题解析
  • 20xx年12月19日大学英语四级考试继续沿用多题多卷形式,写作作文所占分值比例为15%,话题方面主要考查考生根据所提供的信息和命题考查对题目的理解和写作能力,本次考试本质要求无大变化。...

  • 2020年大学英语四级作文话题预测:诚实
  • 转眼间,英语四六级考试又要开始了。小编整理了关于英语四六级考试的英语预测作文,快来看看吧。【中文语料】世界上大部分甚至所有的文化和宗教都将诚实称赞为一种美德。...

  • 大学英语四级听力心态调整
  • 心态在任何考试中都起着很大的作用,在英语听力突破中更占有极为重要的地位,很多学生缺乏积极的心态,对听力有畏惧症和心理障碍,还没开始听力考试就先自己吓自己了,这样一旦开始播放听力材料,考生就很难集中精力了,另外,听力理解又...

  • 2020年改革后大学英语四级听力重点复习(3)
  • 东西方文化差异:1、西方人不谦虚。一般都self-confidence。2、西方人崇尚个人奋斗。借钱肯定不借;借笔记一般也不成;对钱看的很重,很敏感。3、西方人表达直接。...

  • 改革后大学英语四级听力重点复习(1)
  • 听力范围:Campus life一、语音问题:连读小练习1. rush hour 高峰时间,尖峰时刻;2. cheer up 使振奋,使高兴;3. check (it) out 借书;办理出院手续;彻底检查;退房(check in 开房);4. travel agent 旅行社(travel agency, travel...

  • 大学英语四级听力5大原则解析
  • 第一招:相关保留原则当选项中有两项表达意思相近时,那么正确答案必在这两项之中!这时只需稍微听一听对话,即可知答案,如果出现了双重相关,便可直接确认正确选项,只需听完对话加之认证一下即可!典型例题:4. A) Visiting the Brownin...

  • 大学英语四级写作冲刺的方法
  • 一、四级作文概述四级作文是提纲作文,一般按提纲写出相应段落即可。在文章内容上无需追求高深新颖,切题合理便可落笔;在思路逻辑上则要求句意通顺,文字流畅;在文字表现上要求无语法错误,个别小错可忽略(如动介搭配,单词拼写等不涉及...

  • 2020年大学英语四级作文写作技巧
  • 大学英语四级考试写作部分的试题形式主要有:1. 主题句作文2. 提纲作文3. 图表作文4. 看图作文5. 关键词作文6. 标题作文7. 书信作文下面就各个作文形式进行分析说明。第一节 主题句作文主题句作文是四级写作中常见的一种作文形式。...

  • 2020大学英语四级作文高频短语
  • 1. at the thought of一想到2. as a whole (=in general) 就整体而论3. at will 随心所欲4. (be) abundant in(be rich in; be well supplied with) 富于,富有5. access(to) (不可数名词) 能接近,进入,了解6....

  • 2020年12月大学英语四级作文真题及翻译
  • 作文一:WritingFor this part, you are allowed 30 minutes to write an essay commenting on the saying Never go out there to see what happens, go out there to make something happen You can cite examples to illustrate the...

  • 查看更多>>

    大学英语作文

【大学英语作文】栏目最新