小学作文 | 初中作文 | 高中作文 | 话题作文 | 想象作文 | 英语作文 | 优秀作文 | 作文素材 | 作文专题 | 写作指导 | 应用文 | 记述文 | 日记大全 | 高考满分作文
写人作文 | 写事作文 | 写物作文 | 写景作文 | 抒情作文 | 科幻作文 | 节日作文 | 暑假作文 | 描写作文 | 毕业作文 | 议论文 | 说明文 | 单元作文 | 中考满分作文
首页 > 优秀作文 > 英语作文 > 大学英语作文 > 大学英语四级词汇训练500题8

大学英语四级词汇训练500题8

  test 8

  1.i’m looking for the _______ section in today’s paper.

  a. column b.combination c.comb d.classified

  2.where can i _______ in the tv? is the outlet right?

  a. plug b.paint c.shoot d.upset

  3.please put your _______ on this application form.

  a. site b.silly c.shower d.signature

  4.i bought a camera lens yesterday. its _______ quality is excellent.

  a. picture b.suit c.stomach d.optical

  5.this dress is made of _______, isn’t it?

  a. nylon b.monument c.mutual d.nod

  6.jack wants to be _______ when he grows up.

  a.a bar b.a cousin c.an opponent d.an astronaut

  7.she failed to call the office to _______ her appointment.

  a. greet b.miss c.ruin d.cancel

  8.which would you rather have the _______ chicken or the fish.

  a. fried b.ideal c.juice d.maid

  9.what is the total circulation of this _______?

  a. leather b.pale c.journal d.wagon

  10.he gave us a very good description of the _______ of this university

  a. lawyer b.orient c.layout d.oven

  11.how much per gallon is this _______?

  a. poison b.pipe c.ox d.gasoline

  12.i couldn’t hear the program because there was too much _______.

  a. grasp b.globe c.superior d.interference

  13.thanks for the advice, but this is something i have to _______ out myself.

  a. fulfill b.identify c.figure d.claim

  14.mary was seriously injured in a _______.

  a. collision b.geology c.manuscript d.pool

  15.this 80-200mm zoom lens bears canon’s l designation, denoting a top-of-the-line lens built to extremely high _______.

  a. tolerances b.pitch c.possession d.purses

  16.according to mr. green, this is a _______ problem.

  a. grand b.complicated c.owing d.powder

  17.i’m going to call a _______ to repair my car this afternoon.

  a. mechanic b.host c.giant d.glance

  18.they have already _______ the telephone in their new home

  a. parceled b.spun c.installed d.retained

  19.the roof has _______ in it, and the front steps need to be fixed.

  a. ants b.drums c.grains d.leaks

  20.he received four years of training in english and two years in english teaching.he is a _______ english instructor.

  a. responsible b.scared c.vast d.qualified

  21.you are very _______ to take the trouble to help me. i can not thank you enough.

  a. whisper b.vital c.thoughtful d.considerable

  22.what’s your favorite kind of music? do you like _______ music.

  a. domestic b.classical c.existence d.feature

  23.this nation is noted for its economic _______.

  a. uniform b.stability c.gulf d.democratic

  24.he wants to _______ his appointment from monday to wednesday.

  a. transfer b.decay c.advance d.postpone

  25.this is what i could do. there is no other _______ for me.

  a. sleeve b.residence c.burden d.alternative

  26.our teacher always sees the _______ side of everything.

  a. spot b.negative c.efficient d.robot

  27.if you want to make a call, first, pick up the _______,then deposit a coin in the slot.

  a. receiver b.speaker c.microphone d.hook

  28.the service in this restaurant is not good. even the _______ is very dirty.

  a. milk b.salad c.soup d.menu

  29.i am _______ enough to make up my own mind. you do not need to teach me.

  a. young b.mature c.numerical d.guarantee

  30.i’m _______ you’ve made the right choice.

  a. bond b.confident c.double d.gravity

  31.kuwait is famous for its _________ resources.

  a. petroleum b.jar c.fame d.jaw

  32.the doctor gave me a chest x-ray and _______ some medicine for me.

  a. prescribed b.floated c.drugged d.drifted

  33.nobody believes he made such a foolish mistake. people say he is very _______.

  a. accurate b.actual c.experience d.career

  34.the _______ region is centered largely in the north of the country.

  a. petrol b.mineral c.telescope d.wire

  35.as soon as i complete my training here, i am going to be a _______ expert.

  a. sphere b.missile c.rod d.volume

  36.i was crossing the street and was almost hit by an _______.

  a. ambulance b.amateur c.echo d.editor

  37.how much do you know about the works of great _______ figures?

  a. literary b.humour c.grammatical d.circular

  38.the next time i buy a typewriter, i’m going to buy a _______ model.

  a. sulphur b.portable c.suspending d.tender

  39.your _______ for this paper is too long to be accepted.

  a. entrance b.guidance c.abstract d.represent

  40.water is as _______ to fish as air is to man.

  a. obvious b.basin c.indispensable d.constant

  41.his proposal is very _______. we do not need any explanation.

  a. concrete b.loyal c.grey d.draft

  42.this is a _______ computer, which we just bought for our research.

  a. detective b.luggage c.digital d.grave

  43.the two pictures are _______. we don’t know which is the copy.

  a. identical b.likely c.limited d.resemble

  44.if you don’t want to wash your jacket, you may send it to a _______.

  a. participant b.planet c.laundry d.ribbon

  45.if the _______ in the test is too small, we can not get a good result.

  a. sample b.percent c.leisure d.flight

  46.i am very _______. you may tell me your suggestion.

  a. fog b.debate c.culture d.flexible

  47.this is a very big hotel and it can _______ more than 1,000 people.

  a. accommodate b.display c.faint d.loaf

  48.professor li _______ in doing his experiment for nearly ten years.

  a. insisted b.piled c.persisted d.split

  49.the new plan is _______ and everybody present agrees with it.

  a. feasible b.adventure c.appendix d.camel

  50.please be _______. your question is too general.

  a. limited b.narrow c.specific d.thorough

  答案:

  1.d 2.a 3.d 4.d 5.a 6.d 7.d 8.a 9.c 10.c 11.d 12.d 13.c 14.a 15.a 16.b 17.a 18.c 19.d 20.d 21.c 22.b 23.b 24.d 25.d 26.b 27.a 28.d 29.b 30.b 31.a 32.a 33.a 34.b 35.b 36.a 37.a 38.b 39.c 40.c 41.a 42.c 43.a 44.c 45.a 46.d 47.a 48.c 49.a 50.c

  • 大学英语四级词汇训练500题8 相关内容:
  • 大学英语四级词汇训练500题2
  • test 2 1. this kind of medicine has the power to _______poison.a.splash b.resist c.adopt d.occupy2. he is easily _______ so i do not like to talk with him.a.defended b.afforded c.created d.offended3....

  • 大学英语四级词汇训练500题1
  • test 11.with the _______of mary, all the girl students are eager to go to the party.a.exhibition b.exception c.except d.reception2.although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.a.spare b.fast c....

  • 运动会开幕词大学英语四级作文练习
  • Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition about an opening speech. You should write at least 120 words following the outline given below in Chinese:1. 表明你的身份和事件2....

  • 2021年12月大学英语四级作文题目预测
  • 20xx年12月大学英语四级作文题目预测一:倾听比说重要。listening is more important than talking。...

  • 大学英语四级作文范文:大学开设心理课程
  • 作文一直可以说是英语四级考试的重难点,也是让考生最头疼的内容,作文除了需要我们有一定的词汇积累,也需要我们不间断的练习和总结,练习多了才能熟能生巧,才能下笔成章,下面为大家整理了大学英语四级作文范文,供广大考生参考使用。...

  • 2020年12月大学英语四级作文真题解析
  • 20xx年12月19日大学英语四级考试继续沿用多题多卷形式,写作作文所占分值比例为15%,话题方面主要考查考生根据所提供的信息和命题考查对题目的理解和写作能力,本次考试本质要求无大变化。...

  • 2020年大学英语四级作文话题预测:诚实
  • 转眼间,英语四六级考试又要开始了。小编整理了关于英语四六级考试的英语预测作文,快来看看吧。【中文语料】世界上大部分甚至所有的文化和宗教都将诚实称赞为一种美德。...

  • 大学英语四级听力心态调整
  • 心态在任何考试中都起着很大的作用,在英语听力突破中更占有极为重要的地位,很多学生缺乏积极的心态,对听力有畏惧症和心理障碍,还没开始听力考试就先自己吓自己了,这样一旦开始播放听力材料,考生就很难集中精力了,另外,听力理解又...

  • 2020年改革后大学英语四级听力重点复习(3)
  • 东西方文化差异:1、西方人不谦虚。一般都self-confidence。2、西方人崇尚个人奋斗。借钱肯定不借;借笔记一般也不成;对钱看的很重,很敏感。3、西方人表达直接。...

  • 改革后大学英语四级听力重点复习(1)
  • 听力范围:Campus life一、语音问题:连读小练习1. rush hour 高峰时间,尖峰时刻;2. cheer up 使振奋,使高兴;3. check (it) out 借书;办理出院手续;彻底检查;退房(check in 开房);4. travel agent 旅行社(travel agency, travel...

  • 大学英语四级听力5大原则解析
  • 第一招:相关保留原则当选项中有两项表达意思相近时,那么正确答案必在这两项之中!这时只需稍微听一听对话,即可知答案,如果出现了双重相关,便可直接确认正确选项,只需听完对话加之认证一下即可!典型例题:4. A) Visiting the Brownin...

  • 大学英语四级写作冲刺的方法
  • 一、四级作文概述四级作文是提纲作文,一般按提纲写出相应段落即可。在文章内容上无需追求高深新颖,切题合理便可落笔;在思路逻辑上则要求句意通顺,文字流畅;在文字表现上要求无语法错误,个别小错可忽略(如动介搭配,单词拼写等不涉及...

  • 2020年大学英语四级作文写作技巧
  • 大学英语四级考试写作部分的试题形式主要有:1. 主题句作文2. 提纲作文3. 图表作文4. 看图作文5. 关键词作文6. 标题作文7. 书信作文下面就各个作文形式进行分析说明。第一节 主题句作文主题句作文是四级写作中常见的一种作文形式。...

  • 2020大学英语四级作文高频短语
  • 1. at the thought of一想到2. as a whole (=in general) 就整体而论3. at will 随心所欲4. (be) abundant in(be rich in; be well supplied with) 富于,富有5. access(to) (不可数名词) 能接近,进入,了解6....

  • 2020年12月大学英语四级作文真题及翻译
  • 作文一:WritingFor this part, you are allowed 30 minutes to write an essay commenting on the saying Never go out there to see what happens, go out there to make something happen You can cite examples to illustrate the...

  • 查看更多>>

    大学英语作文

【大学英语作文】栏目最新