小学作文 | 初中作文 | 高中作文 | 话题作文 | 想象作文 | 英语作文 | 优秀作文 | 作文素材 | 作文专题 | 写作指导 | 应用文 | 记述文 | 日记大全 | 高考满分作文
写人作文 | 写事作文 | 写物作文 | 写景作文 | 抒情作文 | 科幻作文 | 节日作文 | 暑假作文 | 描写作文 | 毕业作文 | 议论文 | 说明文 | 单元作文 | 中考满分作文
首页 > 优秀作文 > 英语作文 > 大学英语作文 > 大学英语四级词汇训练500题4

大学英语四级词汇训练500题4

  大学英语四级词汇训练1200题

  test 4

  1.even though he has lived in china for many years, mark still can not _______ himself to the chinese customs.

  a.adopt b.adjust c.adapt d.accept

  2.he tried to _______ with the manager for has salary.

  a.evaluate b.object c.bargain d.pause

  3.to some _______, mary still does not understand this unit. but she herself does not believe so.

  a.extend b.part c.extent d.content

  4.great britain and france will hold a _______ regarding some european economic problems.

  a.conference b.reference c.conversion d.cooperation

  5.since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.

  a.make b.accustom c.force d.let

  6.he has _______ much time and energy for his invention.

  a.contained b.proceeded c.consumed d.paid

  7.a good teacher always tries to _______ students to ask question.

  a.encourage b.obey c.recall d.spread

  8.if you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.

  a.admission b.agreement c.appointment d.alphabet

  9.they say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.

  a. internal b.odd c.interesting d.dull

  10.the judge _______ the murderer to twenty years in prison.

  a.required b.ordered c.indicated d.sentenced

  11.this university has _______ a great deal since our last visit.

  a.appeared b.altered c.approached d.admired

  12.she is narrow minded and always _______ what other people have.

  a. jealous b.owes c.misses d.envies

  13.when he woke up from his dream, the frightened boy tried to _______ his mother’s arm.

  a.grape b.grey c.grip d.grave

  14.mary has never been _______ a ship.

  a.abroad b.aboard c.above d.absorb

  15.the modern camera lens may be coated with more than ten _______ for each piece of its glass.

  a. levels b.stories c.layers d.formations

  16.the thief was _______ by the police at the railway station.

  a.carpet b.mined c.captured d.mounted

  17.in fact, there is no _______ liberty in any country.

  a.adequate b.absolute c.private d.practical

  18.there is too much noise outside. i can not _______my attention on my work.

  a.connect b.flat c.fill d.concentrate

  19.while studying at u.c.l.a.,mr.wang _______ his old friend, whom he has not seen for nearly twenty years.

  a.encountered b.whispered c.swung d.maid

  20.the _______ production of engines in our factory has doubled this year.

  a.manual b.annual c.amount d.alike

  21.the foreign minister made an excellent _______ on the current international situation.

  a.committee b.command c.comment d.commission

  22.they _______ cattle mainly for the international market.

  a.carpenter b.district c.ox d.breed

  23.he went to the dance last night but couldn’t find a _______ because of his strange clothes.

  a.pond b.saddle c.partner d.salad

  24.her father will never _______ of her going to study in the united states alone.

  a.prove b.agree c.admit d.approve

  25.i wish i could _______ you somehow for your kindness.

  a.straw b.issue c.reward d.own

  26.our teacher was _______ by the funny story.

  a.naked b.yielded c.amused d.expanded

  27.the young people made a new _______ to the governor

  a.proposal b.submerge c.tendency d.thread

  28.in the film we saw last night, the hero _______ his wife to death with his sword.

  a.throat b.thrust c.trust d.thread

  29.if there is no other way to save a _______ person in a tall building on fire, fire fighters may spread a net into which the person can jump.

  a.volt b.wrapped c.trapped d.deserted

  30.since 1978, many new _______ have been developed in our university to meet the increasing demands of the students.

  a.disciplines b.entrances c.checks d.flames

  31.how can we finish the work in the _______ of any other helpers?

  a.era b.haste c.spare d.absence

  32.the wounded soldiers’ blood _______ the ground red at the front.

  a.died b.dumped c.drawed d.dyed

  33.there are two governments in this country. but neither of them is regarded as the _______ one by the other.

  a.panel b.legal c.purple d.republic

  34.the question then ________: what are we going to do when we graduate from the university?

  a.raises b.arouses c.arises d.rises

  35.the _______ between the two playing periods of a football game is only a few minutes.

  a. internal b.reserve c.interval d.radium

  36.what we need to learn is how to put theory into _______ when we begin our fieldwork here.

  a.appearance b.application c.accomplish d.achievement

  37.it is a _______ truth that man is the only animal that has the power to speak and reason.

  a.worthy b.virtual c.universal d.indefinite

  38.his speech _______ the young people to continue their study.

  a.glanced b.delayed c.inspired d.created

  39.the ground around here is mostly _______ and not very good for farming.

  a.board b.clay c.kid d.wax

  40.some people say that education is the best _______ for children.

  a. investigation b.organization c.investment d.origin

  41.she likes the _______ flower instead of the natural one.

  a. article b.adventure c.ancient d.artificial

  42.this highway runs _______ to the railway.

  a. identical b.suitable c.parallel d.distribution

  43.the rent for this house is $ 250. but you need also pay $50 first as the _______.

  a.deposit b.council c.desired d.submitted

  44.the rebuilding plan was _______ to the committee.

  a.taped b.admitted c.desired d.submitted

  45.jack london worked very hard and finally he _______ success.

  a.made b.found c.sought d.achieved

  46.it’s just _______ bite. there is nothing to worry about.

  a.a vessel b.a temple c.an insect d.an arbitrary

  47.jack is _______ of stealing the books from the library.

  a.accused b.witnessed c.strained d.found

  48.metals expand when they are heated and _______ when cooled.

  a. indicate b.eliminate c.conquer d.contract

  49.in order to _______ a good knowledge of english, he gave up his job and went to study in an english school.

  a.require b.inquire c.acquire d.address

  50.he checked carefully to _______ the possible errors in his design.

  a.eliminate b.exceed c.enlarge d.vibrate

  答案:

  1.c 2.c 3.c 4.a 5.b 6.c 7.a 8.c 9.d 10.d 11.b 12.d 13.c 14.b 15.c 16.c 17.b 18.d 19.a 20.b 21.c 22.d 23.c 24.d 25.c 26.c 27.a 28.b 29.c 30.a 31.d 32.d 33.b 34.c 35.c 36.b 37.c 38.c 39.b 40.c 41.d 42.c 43.a 44.d 45.d 46.c 47.a 48.d 49.c 50.a

  • 大学英语四级词汇训练500题4 相关内容:
  • 大学英语四级词汇训练500题2
  • test 2 1. this kind of medicine has the power to _______poison.a.splash b.resist c.adopt d.occupy2. he is easily _______ so i do not like to talk with him.a.defended b.afforded c.created d.offended3....

  • 大学英语四级词汇训练500题1
  • test 11.with the _______of mary, all the girl students are eager to go to the party.a.exhibition b.exception c.except d.reception2.although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.a.spare b.fast c....

  • 运动会开幕词大学英语四级作文练习
  • Directions: For this part, you are allowed 30 minutes to write a composition about an opening speech. You should write at least 120 words following the outline given below in Chinese:1. 表明你的身份和事件2....

  • 2021年12月大学英语四级作文题目预测
  • 20xx年12月大学英语四级作文题目预测一:倾听比说重要。listening is more important than talking。...

  • 大学英语四级作文范文:大学开设心理课程
  • 作文一直可以说是英语四级考试的重难点,也是让考生最头疼的内容,作文除了需要我们有一定的词汇积累,也需要我们不间断的练习和总结,练习多了才能熟能生巧,才能下笔成章,下面为大家整理了大学英语四级作文范文,供广大考生参考使用。...

  • 2020年12月大学英语四级作文真题解析
  • 20xx年12月19日大学英语四级考试继续沿用多题多卷形式,写作作文所占分值比例为15%,话题方面主要考查考生根据所提供的信息和命题考查对题目的理解和写作能力,本次考试本质要求无大变化。...

  • 2020年大学英语四级作文话题预测:诚实
  • 转眼间,英语四六级考试又要开始了。小编整理了关于英语四六级考试的英语预测作文,快来看看吧。【中文语料】世界上大部分甚至所有的文化和宗教都将诚实称赞为一种美德。...

  • 大学英语四级听力心态调整
  • 心态在任何考试中都起着很大的作用,在英语听力突破中更占有极为重要的地位,很多学生缺乏积极的心态,对听力有畏惧症和心理障碍,还没开始听力考试就先自己吓自己了,这样一旦开始播放听力材料,考生就很难集中精力了,另外,听力理解又...

  • 2020年改革后大学英语四级听力重点复习(3)
  • 东西方文化差异:1、西方人不谦虚。一般都self-confidence。2、西方人崇尚个人奋斗。借钱肯定不借;借笔记一般也不成;对钱看的很重,很敏感。3、西方人表达直接。...

  • 改革后大学英语四级听力重点复习(1)
  • 听力范围:Campus life一、语音问题:连读小练习1. rush hour 高峰时间,尖峰时刻;2. cheer up 使振奋,使高兴;3. check (it) out 借书;办理出院手续;彻底检查;退房(check in 开房);4. travel agent 旅行社(travel agency, travel...

  • 大学英语四级听力5大原则解析
  • 第一招:相关保留原则当选项中有两项表达意思相近时,那么正确答案必在这两项之中!这时只需稍微听一听对话,即可知答案,如果出现了双重相关,便可直接确认正确选项,只需听完对话加之认证一下即可!典型例题:4. A) Visiting the Brownin...

  • 大学英语四级写作冲刺的方法
  • 一、四级作文概述四级作文是提纲作文,一般按提纲写出相应段落即可。在文章内容上无需追求高深新颖,切题合理便可落笔;在思路逻辑上则要求句意通顺,文字流畅;在文字表现上要求无语法错误,个别小错可忽略(如动介搭配,单词拼写等不涉及...

  • 2020年大学英语四级作文写作技巧
  • 大学英语四级考试写作部分的试题形式主要有:1. 主题句作文2. 提纲作文3. 图表作文4. 看图作文5. 关键词作文6. 标题作文7. 书信作文下面就各个作文形式进行分析说明。第一节 主题句作文主题句作文是四级写作中常见的一种作文形式。...

  • 2020大学英语四级作文高频短语
  • 1. at the thought of一想到2. as a whole (=in general) 就整体而论3. at will 随心所欲4. (be) abundant in(be rich in; be well supplied with) 富于,富有5. access(to) (不可数名词) 能接近,进入,了解6....

  • 2020年12月大学英语四级作文真题及翻译
  • 作文一:WritingFor this part, you are allowed 30 minutes to write an essay commenting on the saying Never go out there to see what happens, go out there to make something happen You can cite examples to illustrate the...

  • 查看更多>>

    大学英语作文

【大学英语作文】栏目最新